Lån op til 500.000 KR
VIND DIN ELREGNING
Indtast din Email
Indtast mobilnr
Indtast dit navn
Vælg lånebeløb
Fødselsdato
Er du registeret i RKI?
Formålet med lånet

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Variabel debitorrente 5,45 - 9,95%. ÅOP 5,61 - 10,12%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 173.345 - 212.698 kr.

Lån penge til lige det du lyster det er nemt og hurtige at låne penge i dag. Det danske lånemarked bliver stadig mere smidigt. Dagene hvor vi skulle i banken for at låne små beløb er ovre. Det er kommet forbrugerne til gode at du i dag kan optage nemme lån online.

Lån penge til det du har brug for eller til at lukke nogle huller eller samle klatgæld. Lige meget hvad du skal låne penge til så er låneudbydere i dag ligeglade med hvad du skal bruge pengene til. Alle online lån er uden krav om sikkerhedstillelse og du skal ikke redegøre for hvad pengene bruges til.

Lån penge online fordele og ulemper

Lån penge online og få hurtigt svar. Du får som regel svar på din låneansøgning med det samme og så skal du bare godkende det hele med NemID.

Lån penge uden at stille sikkerhed. Det er ikke et krav at du skal stille sikkerhed.

Lån penge uden dokumentation. I langt de fleste tilfælde skal du ikke dokumentere indtægt. Oftest er det nok bare at godkende din låneansøgning med NemID.

Lån penge og fortrydelsesret. Du har 14 dage til at fortryde jvf. kreditaftaleloven.

Lån penge og tilbagebetaling? Når du låner penge online kan du altid betale indfri lånet uden ekstra gebyrer.

Lån penge gratis i kortere perioder. Du kan i dag låne penge gratis men du skal bare huske at gratis lån er kortfristede lån på mellem 30-60 dage.

Lån penge nu
Lån penge nu når du har travlt. Det er blevet meget hurtigere at optage lån og det går lyn hurtigt. Som låneudbyder. Når man skulle låne penge for 10 år siden var ansøgningsprocessen langt mere besværlig end den er i dag.

Sådan gør du
Udfyld formularen med navn adresse og telefon nummer. Herefter finder søgerobotten det bedste lån der passer perfekt til dig. Så hvis du er 18 år og søger et lån på 20.000 kroner finder vi det bedste lån til dig. Derudover får du også en sms besked 5 min efter du har tilmeldt dig lånerobotten.

Lån penge gratis
Gratis lån er faktisk også en mulighed. Når du låner penge i dag er der en håndfuld muligheder for at optage gratis lån og låne penge helt gratis. Du skal være minimum 19 år for at optage et gratis rentrfri lån.

Du kan desværre ikke låne penge hvis du står registret i et af de danske skyldner registre. Du kan læse mere her om hvordan du kommer ud af RKI.

Bank Norden formidler lån mellem 100 og 400.000 kr. Hvor meget dokumentation du skal vise kommer an på hvor stort et beløb du ønsker at låne.

Når du låner penge online er pengene som regel meget hurtigt på din konto, det afhænger igen af hvor der skal bruges suplerende oplysninger, men oftest er pengene på din konto i løbet af ganske få timer nogle gange indenfor få minutter.

Du skal være minimum 18 år for at kunne optage lån .

Du kan søge lån gennem Bank Nordens samarbejdspartnere så snart du er blevet 18 år gammel og har dansk cpr nummer. Du skal også have fast bopæl i Danmark, du behøver ikke være dansk statsborger så længe du har opholdstilladelse i Danmark.

Åop er en forkortelse for årlig omkostninger i %. Det vil sige at du nemt og hurtigt kan sammenligne hvilket lån der er billigst.

Lån som du vil via Bank Norden


Et lån via Bank Norden er et lån lige efter dine behov.

Lån op til 400.000 kr.

Vælg en løbetid fra 14 dage til 180 måneder.

Vælg afdragsfrie måneder, hvis du gerne vil have lidt ekstra råderum.

Du kan altid betale lånet ud, hvis du får mulighed for det.

Få svar indenfor få minutter. Du får pengene senest dagen efter.
Når du er klar til at låne, kan du hurtigt få pengene på din konto.

Tilmeld dig Bank Norden og udfyld hele ansøgningen på nettet.

Få pengene på din konto den dag, dit lån godkendes – eller senest dagen efter.

Lån uden sikkerhed
Det er gratis og 100% uforpligtende at søge lån via Bank Norden. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til, og der kræves ingen sikkerhed for lånet.

X


Markedsførings & samtykkebetingelser

Samtykke til modtagelse af markedsføring fra Banknorden (ejes og drives af MediaMejor SL) og samarbejdspartnere.

Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til at blive kontaktet af de respektive samarbejdspartnere ved at kontakte dem direkte.

Her er de samarbejdspartnere, som du kan blive kontaktet af på telefon, brev og elektronisk post (f.eks. email, SMS, MMS):

MediaMejor SL (CIF B-93588986)
Jeg accepterer, at MediaMejor SL (CIF B-93588986) kan kontakte mig på e-mail, telefon, SMS og MMS via det oplyste telefonnummer og den oplyste e-mailadresse med henblik på markedsføring af privatøkonomi, ferie/rejser, forbrug, kæledyr, bil, udbetaling til bolig, indretning/renovering, aktier samt bitcoins. MediaMejor SL må indsamle, behandle og opbevare mine oplysninger og bruge dem i forbindelse med min kundeaftale, til markedsføring og til analyser, der forbedrer vores tjenester og teknologier. MediaMejor SL må give mine oplysninger videre til deres leverandører af for eksempel tjenester, teknisk support og finansielle ydelser. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger og klageadgang. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved henvendelse til MediaMejor SL.

Behandling af persondata:
De personoplysninger (navn, email adresse, tlf. fødselsår og besvarelser) du afgiver i forbindelse med din tilmelding, din accept af tilbud og/eller modtagelse af gratis gaver og anmodning om modtagelse af nyhedsbreve eller anden henvendelse fra MediaMejor SL samt vores ovenstående samarbejdspartnere. Dine personoplysninger bliver kun videregivet til behandling af samarbejdspartnerne samt de virksomheder, hvor du accepterer tilbud, så de rent faktisk kan følge op på din anmodning og/eller accept af tilbud. Du accepterer herved videregivelsen og behandlingen hos førnævnte parter.

Loading...