Tietosuoja



 

Freedom Rahoitus
1.000 - 60.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkKorko alkaen 4,99 %
CheckmarkEt tarvitse vakuuksia lainalle
esim: Luoton ollessa 50 000 € ja takaisinmaksuajan 15 vuotta on kuukausierä 382 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 69 798 €. Nimelliskorko on 4,50 % ja todellinen vuosikorko 4,81 %.
Zmarta
1.000 - 60.000 eur
Lainaa
1 - 15 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkNopea, maksuton, luotettava
CheckmarkLainaa jopa 60 000 euroon asti
esim: Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.
Lainaamo
50 - 15.000 eur
Lainaa
24 - 120 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkLainahakemuksen helppoa, ilmaista
CheckmarkSaat lainapäätöksen välittömästi
Checkmarkalkaen 5%
esim: KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 29,53 %, kun lainan määrä on 6 000 euroa, laina-aika 3 vuotta, nimelliskorko 20,9%, avausmaksu 199 euroa ja tilinhoitomaksu 9 euroa/kk. Luottokustannusten yhteismäärä on 2720,28 euroa ja luoton määrä 8720,28 euroa.
Komplett Bank
1.000 - 50.000 eur
Lainaa
- kk.
Maksuaika
23 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
Limiitti.fi
100 - 2.000 eur
Lainaa
3 - 30 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkVippi tilille saman päivän aikana
esim: 1500 euron nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 erässä kuukausittain.
Omalaina
100 - 60.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkLainapäätös heti
CheckmarkUseita lainatarjouksia
Checkmark 100% suomalainen
esim: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk.
Ege.fi
100 - 2.800 eur
Lainaa
2 - 12 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkVippi tilille saman päivän aikana
Checkmark Ei-sitova lainahakemus
Checkmark Nopea vastaus lainahakemukseen
esim: Lainan ollessa 1000€ 12kk maksuajalla, nimelliskorko 0%, todellinen vuosikorko 50%, nostopalkkio 240,80€ ja luoton muut kustannukset 0€. Luoton ja luottokustannusten kokonaismäärä 1240,80€, maksuerän määrä 103,40€.
Vippi.fi
100 - 10.000 eur
Lainaa
- 30 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkVippi tilille saman päivän aikana
CheckmarkLainapäätös heti
CheckmarkEi piilotettuja kuluja
esim: 1500 euron nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 erässä kuukausittain.
Bigbank
2.000 - 50.000 eur
Lainaa
6 - 120 kk.
Maksuaika
22 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmarkkorko alkaen 4,68%
CheckmarkAina alimman mahdollisen koro
Checkmark ainutlaatuisen peruutusturvan
esim: Luoton ollessa esimerkiksi 6 000 euroa ja takaisinmaksuajan viisi vuotta on kuukausierä 147 euroa. Kuukausierä sisältää kuukausittaisen 8 euron tilinhoitomaksun. Lisäksi tulee sopimusmaksu 195 euroa. Näin kokonaisuudessaan maksettavaksi tulee 8 838 euroa. Nimelliskorko on tällöin 13,9 % ja todellinen vuosikorko 19,5 %.
Käyttöraha.fi
2.000 - 50.000 eur
Lainaa
- kk.
Maksuaika
23 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkAidosti joustava luotto – ilman vakuuksia
CheckmarkEi ennalta määriteltyä laina-aikaa
CheckmarkVoit käyttää Joustoluottoa uudelleen
esim: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
Solida Laina
500 - 70.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkHae enemmän lainatarjouksia
CheckmarkLuotettava lainanantaja
CheckmarkIlmainen lainahakemus
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
MyLender
2.000 - 30.000 eur
Lainaa
- kk.
Maksuaika
26 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark Joustava laina
Checkmark Ilmainen sovellus
Checkmark Hanki rahaa heti
esim: Sanna yhdisti viisi kulutusluottoa, yhteensä 11 832 euroa, yhdeksi lainaksi. Aiemmin hän maksoi lainoistaan kuukausittain 638 euroa. Uudella lainalla Sannan kuukausierä on 241 euroa eli säästöä kertyy nyt 397 euroa kuukaudessa.
Rahoitu.fi
2.000 - 60.000 eur
Lainaa
12 - 180 päivää
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkILMAN LISÄKUSTANNUKSIA
CheckmarkVARMISTA JUURI SINULLE PARAS LAINA
esim: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Saldo
1.000 - 10.000 eur
Lainaa
12 - 80 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmarklainan, jonka todellinen vuosikorko 12,0 - 50,0 %
Checkmarksinulle sopivan kuukausierän
esim: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.
Blue Finance
2.001 - 2.001 eur
Lainaa
3 - 34 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkIlmainen pikavippi
CheckmarkVippi tilille saman päivän aikana
CheckmarkJoustava takaisinmaksu
esim: Tyypillisen 2000 euron 12 kk joustoluoton kiinteä todellinen vuosikorko on 255,40 %, takaisin maksettava summa 3381,33 € (sis. kaikki kulut ja korot)
Lainaa24.fi
500 - 70.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkPalvelu on sinulle täysin ilmainen
CheckmarkHakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Rahalaitos.fi
500 - 70.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkKilpailuta 25 pankkia
CheckmarkNopeasti ja ilmaiseksi
CheckmarkEi piilotettuja kuluja
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
ArkadiaRahoitus
500 - 50.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
CheckmarkLainapäätös heti
CheckmarkRahat tilillesi 10 minuutissa
esim: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk.
Etua
500 - 60.000 eur
Lainaa
- 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark500 – 50 000 euroa ilman vakuuksia
CheckmarkRahat nopeasti tilillä
Checkmarke
esim: Lainan määrä 10000€, laina aika 12 vuotta, nimelliskorko 10% ja todellinen vuosikorko 11.6%. Avausmaksu 80€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk.Lopullinen todellisen vuosikoronmäärä ja lainan kuukausierä esitetään lainatarjouksessa.
Sambla
500 - 60.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Esimerkkikorko Lainan ollessa 60 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 728 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 87 356 €, nimelliskorko 8% ja todellinen vuosikorko 8.30% (sis. laskutuslisä 0 € ja avausmaksu 0 €). Nimelliskorko vaihtelee 4,9-20% (todellinen vuosikorko 4,9-38%) ja laina-aika 1-15v. välillä
VertaaEnsin
500 - 60.000 eur
Lainaa
6 - 180 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Vertailemme lainoja, joiden takaisinmaksuaika on 1 ja 180 kuukauden välillä. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta ja laina-ajasta, ja se voi olla välillä 6,58% ja 29,35%. Esimerkkilaskelma: Laina 5 000€, takaisinmaksuaika 24 kk. Todellisen vuosikoron ollessa 10%, kuukausierä on 229,72€. Maksettava kokonaismäärä on 5513,35€.
Sortter.fi
1.000 - 60.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Suomenyhdistelylaina
100 - 60.000 eur
Lainaa
12 - 180 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Lukuaika Lukuaika: 4 Pöytäkirja

Tietosuoja

1. YLEISTÄ

Tämä tietosuojakäytäntö (“Yksityisyydensuoja”) kertoo, miten MediaMejor SL kerää ja käsittelee tietoja sinusta ja miten sitä käytetään. Henkilötietojen käytäntö koskee henkilökohtaisia tietoja, jotka toimitat meille Banknorden.com-sivustossa kohdistetun mainonnan yhteydessä. MediaMejor SL on henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Kaikki Banknorden.com-tiedustelut voi tehdä kohdassa 9 lueteltujen yhteystietojen kautta.

2. MITÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA KERÄÄMME, MIHIN TARKOITUKSEEN JA MITKÄ OVAT OIKEUDELLISET PERUSTEET SILLE, MITEN NIITÄ KÄYTÄMME

Kun käyt Banknorden.comiin sivuilla, keräämme automaattisesti tietoa sinusta ja Banknorden.com -palvelun käytöstäsi, esimerkiksi mitä selainta käytät, millä hakusanoilla käytät Banknorden.com-palvelua, mikä on IP-osoitteesi, mukaan lukien verkon sijainti sekä tietoja tietokoneestasi. Lisäksi Banknorden.com tallentaa evästeitä tavalla, jota säännellään evästeiden käytön yksityisyyskäytännöissä.

Henkilökohtaisia ​​tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, emmekä koskaan kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, ellet ole antanut siihen lupaa rekisteröitymällä, osallistumalla tutkimukseen jne. Tällöin kerätään tietoja nimestä, sähköpostista, matkapuhelimesta, iästä ja halutusta summasta lainaa.

Henkilötietojasi käytetään ostoksesi tai käyttämäsi palvelun loppuun suorittamiseksi. Tietoja käytetään myös saadaksemme enemmän tietoa sinusta ja muista sivuston käyttäjistä. Tämä käyttö voi sisältää tutkimuksia ja analyysejä, joiden tarkoituksena on parantaa tuotteitamme, palveluitamme ja teknologioitamme, kuin myös näyttääksemme sinua kiinnostavaa sisältöä ja mainoksia.

Tavoitteemme on optimoida käyttäjäkokemuksia Banknorden.com -palvelussa sekä kohdentaa markkinointia, mukaan lukien edelleenkohdennus esim. Facebookissa ja Googlessa. Tämä tietojenkäsittely on välttämätöntä, jotta voimme parantaa Banknorden.com-sivustoa sekä näyttää sinulle ajankohtaisia tarjouksia. Henkilötietojen käsittelyperusteet on määritelty EU: n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, f.

Tavoitteemme on, että voimme tarjota sinulle kilpailukykyisiä ​​lainatarjouksia määrittämiesi kriteerien mukaan ja ottaa sinuun yhteyttä lainaasi liittyvissä asioissa.

Henkilötietojen käsittelyperusteet on määritelty EU:n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, b, c ja f.
Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme tietoja nimestä, sähköpostiosoitteestasi ja mahdollisesta matkapuhelinnumerostasi, jotta voimme varmistaa, että saamme uutiskirjeet toimitettua sinulle.
Käsittelyperusteet on määritelty EU:n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, f.

EU on tehnyt julkaisun tietojenkäsittelyn menettelytavoista, joka tunnetaan nimellä GDPR. Se sisältää tietojen käsittelyä, säilytystä ja suojaamista koskevista säännöksiä, EU:n komission ohjeiden mukaan.

3. MAINOSTAMINEN

Tämä sivusto käyttää seuraavia mainossivustoja:

Google Display -sivusto
Facebook

4. EVÄSTEET

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi nettisivuja selatessasi. Ne on suunniteltu tallentamaan olennaista tietoa esimerkiksi ostoskorisi tuotteista silloin, kun ostat jotain verkossa. Ne auttavat käyttäjää muistamaan aiemmin verkkosivuillamme tekemiään selailuja ja niissä käytettyjä tietoja. Meidän evästeemme eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tietojasi eivätkä ne sisällä viruksia.

Täältä voit poistaa tai estää evästeet http://minecookies.org/cookiehandtering

Evästeidemme tarkoitus on teknisesti muistaa käyttämäsi asetukset. Käytämme niitä pääasiassa sivuston käytön tilastointiin, jotta tiedämme paljonko sivustollamme vieraillaan ja voidaksemme dokumentoida sen mainostajille. Mainoksia kohdennamme, jotta käyttäjät saavat itselleen sopivimmat tarjoukset ja jotta tiedämme, miten usein sama mainos näytetään.

Katso automaattinen evästeiden yhteenveto.

Sivusto käyttää Google Analyticsin evästeitä sivuston käytön mittaamiseen.
Voit poistaa Google Analyticsin evästeet käytöstä täällä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5. HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Tietoja voidaan antaa ulkopuolisille yhteistyötahoillemme, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Käytämme ulkopuolisia yhteistyötahoja esimerkiksi tietotekniikkajärjestelmiemme ylläpitoon ja parantaaksemme Banknorden.com-sivustoa, uutiskirjeisiin ja kohdennettuun markkinointiin, mukaan lukien uudelleenkohdentaminen, esimerkiksi sinun arviointiisi yrityksestämme ja tuotteistamme. Nämä yhteistyötahot ovat ovat tietotekniikkayrityksiä, jotka toimivat ohjeidemme mukaan ja jonka tiedonkäsittelyprosessia me kontrolloimme. Nämä tiedot ovat luottamuksellisia ja yhteistyötahomme eivät saa käyttää tietoja muuhun kuin mitä sopimuksiimme on kirjattu. Meillä on kirjalliset tietojenkäsittelysopimukset kaikkien niiden tietotekniikkayritysten kanssa, jotka käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietoja puolestamme.

Jotkut näistä tiedontuottajista, kuten Google Analytics v / Google, LLC ja Facebook Inc. sijaitsevat Yhdysvaltoissa. Tarvittavat vakuudet tiedonsiirtoon Yhdysvaltoihin varmistetaan EU:n ja USA:n välisellä tietojenkäsittelysertfikaatilla. Yksityisyyssuoja, vrt. EU: n henkilötietojen säännöt. 45. Käytämme myös muita EU:n ulkopuolisia tietolähteitä, joihin sovelletaan aina voimassa olevia siirtovakuuksia.

Googlen LLC-sertifikaatin kopio löytyy täältä. https://policies.google.com/privacy/frameworks

Facebook Inc: n sertifikaatin kopio löytyy täältä. https://da-dk.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy

6. OIKEUTESI

Oikeus tietojen pyytämiseen – Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoja muun muassa siitä, mitä tietoja meille on sinusta rekisteröity, mikä on rekisteröinnin tarkoitus, mistä tiedot ovat peräisin ja kenelle ne on luovutettu.

Oikeus saada kopio tiedoista – Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Jos haluat kopion henkilötiedoistasi, lähetä kirjallinen pyyntö osoitteeseen persondata@banknorden.com. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen oikaisuun – Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot. Jos huomaat, että tiedoistasi löytyy virheitä, ota meihin yhteyttä kirjallisesti, jotta saamme tiedot korjattua. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen poistamiseen – Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus poistaa kaikki tai osa henkilökohtaisista tiedoistasi, esimerkiksi jos peruutat suostumuksesi ja meillä ei ole oikeutta tietojesi käsittelyyn jatkossa. Sikäli kun tietojesi rekisteröinti on välttämätöntä, esimerkiksi jotta voimme noudattaa oikeudellisia velvoitteita tai lakisääteisiä vaatimuksia, meidän ei tarvitse poistaa henkilötietojasi. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen rekisteröinnin rajoittamiseen – Tietyissä tapauksissa voit rajoittaa pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi, esimerkiksi jos olet sitä mieltä, että tiedot ovat virheellisiä.

Oikeus tiedonsiirtoon – Joissakin tapauksissa sinulla voi olla oikeus saada luovuttamiasi henkilökohtaisia ​​tietoja koneellisessa muodossa ja siirtää ne toiselle tietokoneelle.

Oikeus oikaisupyyntöön – Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilökohtaisten tietojesi käyttö suoramarkkinoinnissa, mukaan lukien suoramarkkinointiin kuuluva profilointi. Jos et halua, että käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi suoramarkkinointiin ja profilointiin, poista evästeet, kuten kohdassa 5 on mainittu.

Oikeus suostumuksen peruuttamiseen – Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelystä, mukaan lukien uutiskirjeiden lähettäminen.

7. HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN

Banknorden.com:n käytössä 2 §: n nojalla kerätyt tiedot poistetaan Banknorden.comin evästeiden tietosuojakäytännön mukaisesti. Banknorden.com-evästeet poistetaan vuoden kuluttua viimeisestä sivustolla vierailustasi. Kolmansien osapuolien evästeiden poistoajat vaihtelevat ja ne on lueteltu Banknorden.comin evästeiden tietosuojakäytännöissä, joissa on myös lisää tietoa evästeiden poistamisesta. 
Jos peruutat uutiskirjeesi, rekisteröityessäsi tallennetut tiedot poistetaan, ellei meillä ole muuta perustetta tietojen käsittelyyn.

8. TURVALLISUUSOlemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja hallinnolliset turvatoimet henkilöstön osalta, mitä tulee henkilötietojen laittomaan hävittämiseen, menettämiseen, muuttamiseen tai väärinkäytöksiin. Vain niillä työntekijöillä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi, joille se on työnsä vuoksi välttämätöntä.

9. YHTEYSTIEDOT

MediaMejor SL, CIF B-93588986 rekisteröi Banknorden.com:n kautta kerätyt henkilötiedot.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat käyttää yhtä tai useampaa oikeuttasi, ota yhteyttä:

MediaMejor SL
Banknorden.com
Avda. Ramón y Cajal 5
Edificio Beroe 1 Oficina 6
29640 Fuengirola Malaga
Spain


Sähköposti: persondata@banknorden.com

10. MUUTOKSET HENKILÖTIETOKÄYTÄNNÖISSÄ

Jos teemme muutoksia Henkilötietokäytäntöihimme, saat siitä tiedon, kun seuraavan kerran vierailet Banknorden.com -sivustolla.

11. VERSIO

Tämä on Banknorden.comin henkilötietosuojakäytännön versio, joka on päivätty 21. toukokuuta 2018.

Signe Hartikainen

Signe Hartikainen

Lainanottaja


Hyväksymme lainahakemuksen 2 minuutissa!

Annan auttaa sinua löytämään laina, joka vastaa tarpeitasi. Napsauta alla olevaa painiketta ja täytä lomake.