Tietosuoja

VAIHE 1

Valitse tarpeitasi vastaava laina ja napsauta vihreää painiketta "HAE LAINAA".

VAIHE 2

Sinut ohjataan lainan tarjoajaan, jossa sinun on täytettävä lainauslomake.

VAIHE 3

Saat vastauksen 2 minuutissa ja rahat talletetaan suoraan tilillesi.

Freedom Rahoitus
1.000 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Korko alkaen 4,99 %
Checkmark
Et tarvitse vakuuksia lainalle
esim: Luoton ollessa 50 000 € ja takaisinmaksuajan 15 vuotta on kuukausierä 382 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 69 798 €. Nimelliskorko on 4,50 % ja todellinen vuosikorko 4,81 %.
Bank Norwegian
1.000 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
23 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Korko on henkilökohtainen 8,99% – 22,49% ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. 10.000 eur lainalla viidelle vuodelle 13,99% esimerkkikorolla (todellinen vuosikorko 16,51%) tulee kokonaiskustannuksesi 14.218 eur, mikä vastaa 238 eur kuukaudessa. Laina-aika 1-15 vuotta. Suurin efektiivinen korko 37,97%.
Zmarta
1.000 – 60.000 eur
Lainaa
1 – 15 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Nopea, maksuton, luotettava
Checkmark
Lainaa jopa 60 000 euroon asti
esim: Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.
Lendo
500 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Laina 12000€ – laina-aika 10 vuotta. Arvioitu lainanlyhennys 162€/kk. Kustannukset: Aloitus- ja kuukausikulut 0:- Korkokulut 7 381 :- nimelliskorko 10% :- todellinen vuosikorko 10.47%, tilinhoitomaksut 0€.
Ferratum Plus
50 – 4.000 eur
Lainaa
12 – 36 kk.
Maksuaika
25 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Jatkuva luotto on käytössäsi 24h
Checkmark
Ei piilokuluja
Checkmark
Ensimmäisen noston nostopalkkio 0 %
esim: 4000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 112,91 %, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 7979,09 €, kun asiakas nostaa lainan 4000 € ja maksaa sen takaisin 24 erässä kuukausittain.
Lainaamo
50 – 15.000 eur
Lainaa
24 – 120 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Lainahakemuksen helppoa, ilmaista
Checkmark
Saat lainapäätöksen välittömästi
Checkmark
alkaen 5%
esim: KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 29,53 %, kun lainan määrä on 6 000 euroa, laina-aika 3 vuotta, nimelliskorko 20,9%, avausmaksu 199 euroa ja tilinhoitomaksu 9 euroa/kk. Luottokustannusten yhteismäärä on 2720,28 euroa ja luoton määrä 8720,28 euroa.
Komplett Bank
1.000 – 50.000 eur
Lainaa
– kk.
Maksuaika
23 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
Scandibanker
2.000 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Joustava takaisinmaksuaika
Checkmark
Rahat tilillä jopa alle vuorokaudessa
esim: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.
Limiitti.fi
100 – 2.000 eur
Lainaa
3 – 30 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Vippi tilille saman päivän aikana
esim: 1500 euron nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 erässä kuukausittain.
Omalaina
100 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Lainapäätös heti
Checkmark
Useita lainatarjouksia
Checkmark
100% suomalainen
esim: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk.
Ege.fi
100 – 2.800 eur
Lainaa
2 – 12 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Vippi tilille saman päivän aikana
Checkmark
Ei-sitova lainahakemus
Checkmark
Nopea vastaus lainahakemukseen
esim: Lainan ollessa 1000€ 12kk maksuajalla, nimelliskorko 0%, todellinen vuosikorko 50%, nostopalkkio 240,80€ ja luoton muut kustannukset 0€. Luoton ja luottokustannusten kokonaismäärä 1240,80€, maksuerän määrä 103,40€.
Rahoitus24
500 – 70.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja
Checkmark
Turvallinen ja nopea lainahakemus
Checkmark
Saat lainapäätöksen heti
esim: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja *esimerkkikorko 10,90 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk.
NopsaLaina
50 – 2.000 eur
Lainaa
6 – 120 kk.
Maksuaika
22 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Hae lainapäätös maksutta
Checkmark
Rahat tilillesi 10 minuutissa
Checkmark
Luottopäätöksen helppoa ja riskitöntä
esim: Luoton ollessa 6 000 euroa ja takaisinmaksuajan viisi vuotta on kuukausierä 148 euroa. Kuukausierä sisältää kuukausittaisen 8,5 euron tilinhoitomaksun. Lisäksi tulee sopimusmaksu 195 euroa. Näin kokonaisuudessaan maksettavaksi tulee 8 868 euroa. Nimelliskorko on tällöin 13,9 % ja todellinen vuosikorko 19,7 %.
Vippi.fi
100 – 10.000 eur
Lainaa
– 30 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Vippi tilille saman päivän aikana
Checkmark
Lainapäätös heti
Checkmark
Ei piilotettuja kuluja
esim: 1500 euron nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 erässä kuukausittain.
Bigbank
2.000 – 50.000 eur
Lainaa
6 – 120 kk.
Maksuaika
22 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
korko alkaen 4,68%
Checkmark
Aina alimman mahdollisen koro
Checkmark
ainutlaatuisen peruutusturvan
esim: Luoton ollessa esimerkiksi 6 000 euroa ja takaisinmaksuajan viisi vuotta on kuukausierä 147 euroa. Kuukausierä sisältää kuukausittaisen 8 euron tilinhoitomaksun. Lisäksi tulee sopimusmaksu 195 euroa. Näin kokonaisuudessaan maksettavaksi tulee 8 838 euroa. Nimelliskorko on tällöin 13,9 % ja todellinen vuosikorko 19,5 %.
Vertaapankkeja
500 – 70.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Käyttöraha.fi
2.000 – 50.000 eur
Lainaa
– kk.
Maksuaika
23 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Aidosti joustava luotto – ilman vakuuksia
Checkmark
Ei ennalta määriteltyä laina-aikaa
Checkmark
Voit käyttää Joustoluottoa uudelleen
esim: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
Laina.fi Kulutusluotto
4.000 – 10.000 eur
Lainaa
12 – 24 päivää
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
esim: Kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€.
Rahoitushaku.fi
1.000 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
23 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Haku näyttää sinulle sopivat lainatarjoukset
Checkmark
Allekirjoitusta vaille valmiita
Checkmark
Laaja kilpailutus, nopea ja vaivaton
esim: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa.
Solida Laina
500 – 70.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Hae enemmän lainatarjouksia
Checkmark
Luotettava lainanantaja
Checkmark
Ilmainen lainahakemus
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Easycredit
500 – 5.000 eur
Lainaa
12 – 98 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Lainapäätös heti
Checkmark
Ei piilotettuja kuluja
Checkmark
Maksuton asiakaspalvelu
esim: 400 euron lainalle todellinen, kulut huomioiva vuosikorko on 49,90 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus laina-ajalta on 494,70 euroa, mikäli asiakas maksaa sen takaisin 12 erässä maksusuunnitelman mukaisesti. Lainan avausmaksu on 10% lainasummasta. Lainan nimellinen vuosikorko on 22,21 %.
Rahoitusasiantuntijat
500 – 50.000 eur
Lainaa
– kk.
Maksuaika
0 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Hae lainapäätös maksutta
Checkmark
Rahat tilillesi 10 minuutissa
Checkmark
Asiakaspalvelu apunasi 24h
esim: 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 %, vuosikorko 11,27 %.
Fellow Finance
500 – 20.000 eur
Lainaa
24 – 84 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Helppo ja nopea
Checkmark
Kohtuulliset maksut
Checkmark
Suomalainen palvelu
esim: Tyypilliselle 4000€ ja 4 vuoden lainalle kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa on 5629€ sisältäen 250€ välityspalkkion ja 10€/kk tilinhoitopalkkion. KSL:n todellinen vuosikorko lainalle on 23,8%
Lainamaailma
500 – 70.000 eur
Lainaa
– 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Kilpailutamme lainan yli 25 pankin kesken
Checkmark
Lainan kilpailutus – me teemme siitä helppoa!
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
MyLender
2.000 – 30.000 eur
Lainaa
– kk.
Maksuaika
26 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Joustava laina
Checkmark
Ilmainen sovellus
Checkmark
Hanki rahaa heti
esim: Sanna yhdisti viisi kulutusluottoa, yhteensä 11 832 euroa, yhdeksi lainaksi. Aiemmin hän maksoi lainoistaan kuukausittain 638 euroa. Uudella lainalla Sannan kuukausierä on 241 euroa eli säästöä kertyy nyt 397 euroa kuukaudessa.
Rahamarkkinat
300 – 50.000 eur
Lainaa
– kk.
Maksuaika
0 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Täytä yksinkertainen hakemus
Checkmark
Näet lainatarjoukset heti
Checkmark
Nosta haluamasi laina tilillesi
esim: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 2775 €, Kokonaiskulut 67650 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
Rahoitu.fi
2.000 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 päivää
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
ILMAN LISÄKUSTANNUKSIA
Checkmark
VARMISTA JUURI SINULLE PARAS LAINA
esim: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
VertaaLainoja
1.000 – 60.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Helpoin tapa verrata lainoja
Checkmark
Palvelu etsii jopa 12 lainatarjousta
esim: Todellinen vuosikorko on 14,02 % kun luoton suuruus on 8 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta, avausmaksu on 100–200 euroa ja kuukausittainen laskutuslisä on 5 euroa.
Ferratum Joustava
50 – 4.000 eur
Lainaa
– 57 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Ilmainen pikavippi
Checkmark
Vippi tilille saman päivän aikana
esim: 1500€ lainalle todellinen korot huomioiva vuosikorko on 219.29%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3311,31 mikäli asiakas nostaa kerralla 1500€ ja maksaa sen takaisin 20 erässä kuukausittain.
Risicum
4.000 – 10.000 eur
Lainaa
12 – 12 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Ilmainen pikavippi
Checkmark
Vippi tilille saman päivän aikana
esim: Lainasumma 500€. Laina-aika 12kk. Minimilyhennys: 51,38€/kk. Laina yhteensä: 616,49€. Vuotuinen nimelliskorko on 24,5% ja nostopalkkio on 9,25%. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 49.70%
Credigo
500 – 5.000 eur
Lainaa
6 – 60 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Vippi tilille saman päivän aikana
Checkmark
Laina-aika 6–60 kuukautta
Checkmark
Ei ikäviä piilokuluja
esim: Kuukausierä: 39 € (pääoma + korko). Kuukausikorko: 3,25 %. Todellinen vuosikorko max: 46,69 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 458 €. Laina-aika: 5 v. Ei muita kuluja.
Saldo
1.000 – 10.000 eur
Lainaa
12 – 80 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
lainan, jonka todellinen vuosikorko 12,0 – 50,0 %
Checkmark
sinulle sopivan kuukausierän
esim: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.
Blue Finance
2.001 – 2.001 eur
Lainaa
3 – 34 kk.
Maksuaika
18 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Ilmainen pikavippi
Checkmark
Vippi tilille saman päivän aikana
Checkmark
Joustava takaisinmaksu
esim: Tyypillisen 2000 euron 12 kk joustoluoton kiinteä todellinen vuosikorko on 255,40 %, takaisin maksettava summa 3381,33 € (sis. kaikki kulut ja korot)
Lainaa24.fi
500 – 70.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Palvelu on sinulle täysin ilmainen
Checkmark
Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Rahalaitos.fi
500 – 70.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Kilpailuta 25 pankkia
Checkmark
Nopeasti ja ilmaiseksi
Checkmark
Ei piilotettuja kuluja
esim: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nettirahoitus
500 – 50.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Nopea vastaus
Checkmark
Ei ikäviä piilokuluja
Checkmark
Lainapäätös hetkessä
esim: 800 € laina tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla. Todellinen vuosikorko 238,71 %. Lainan kokonaiskulut ovat 657,61 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 1457,61 €.
ArkadiaRahoitus
500 – 50.000 eur
Lainaa
12 – 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
Lainapäätös heti
Checkmark
Rahat tilillesi 10 minuutissa
esim: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk.
Etua
500 – 60.000 eur
Lainaa
– 180 kk.
Maksuaika
20 v
Minimi ikä

Arviointi
 
Checkmark
500 – 50 000 euroa ilman vakuuksia
Checkmark
Rahat nopeasti tilillä
Checkmark
e
esim: Lainan määrä 10000€, laina aika 12 vuotta, nimelliskorko 10% ja todellinen vuosikorko 11.6%. Avausmaksu 80€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk.Lopullinen todellisen vuosikoronmäärä ja lainan kuukausierä esitetään lainatarjouksessa.
Signe Hartikainen
Signe Hartikainen

Lainanottaja

Hyväksymme lainahakemuksen 2 minuutissa!

Annan auttaa sinua löytämään laina, joka vastaa tarpeitasi. Napsauta alla olevaa painiketta ja täytä lomake.

Sisällysluettelo

Tietosuoja

1. YLEISTÄ

Tämä tietosuojakäytäntö (“Yksityisyydensuoja”) kertoo, miten MediaMejor SL kerää ja käsittelee tietoja sinusta ja miten sitä käytetään. Henkilötietojen käytäntö koskee henkilökohtaisia tietoja, jotka toimitat meille Banknorden.com-sivustossa kohdistetun mainonnan yhteydessä. MediaMejor SL on henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Kaikki Banknorden.com-tiedustelut voi tehdä kohdassa 9 lueteltujen yhteystietojen kautta.

2. MITÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA KERÄÄMME, MIHIN TARKOITUKSEEN JA MITKÄ OVAT OIKEUDELLISET PERUSTEET SILLE, MITEN NIITÄ KÄYTÄMME

Kun käyt Banknorden.comiin sivuilla, keräämme automaattisesti tietoa sinusta ja Banknorden.com -palvelun käytöstäsi, esimerkiksi mitä selainta käytät, millä hakusanoilla käytät Banknorden.com-palvelua, mikä on IP-osoitteesi, mukaan lukien verkon sijainti sekä tietoja tietokoneestasi. Lisäksi Banknorden.com tallentaa evästeitä tavalla, jota säännellään evästeiden käytön yksityisyyskäytännöissä.

Henkilökohtaisia ​​tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, emmekä koskaan kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, ellet ole antanut siihen lupaa rekisteröitymällä, osallistumalla tutkimukseen jne. Tällöin kerätään tietoja nimestä, sähköpostista, matkapuhelimesta, iästä ja halutusta summasta lainaa.

Henkilötietojasi käytetään ostoksesi tai käyttämäsi palvelun loppuun suorittamiseksi. Tietoja käytetään myös saadaksemme enemmän tietoa sinusta ja muista sivuston käyttäjistä. Tämä käyttö voi sisältää tutkimuksia ja analyysejä, joiden tarkoituksena on parantaa tuotteitamme, palveluitamme ja teknologioitamme, kuin myös näyttääksemme sinua kiinnostavaa sisältöä ja mainoksia.

Tavoitteemme on optimoida käyttäjäkokemuksia Banknorden.com -palvelussa sekä kohdentaa markkinointia, mukaan lukien edelleenkohdennus esim. Facebookissa ja Googlessa. Tämä tietojenkäsittely on välttämätöntä, jotta voimme parantaa Banknorden.com-sivustoa sekä näyttää sinulle ajankohtaisia tarjouksia. Henkilötietojen käsittelyperusteet on määritelty EU: n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, f.

Tavoitteemme on, että voimme tarjota sinulle kilpailukykyisiä ​​lainatarjouksia määrittämiesi kriteerien mukaan ja ottaa sinuun yhteyttä lainaasi liittyvissä asioissa.

Henkilötietojen käsittelyperusteet on määritelty EU:n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, b, c ja f.
Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme tietoja nimestä, sähköpostiosoitteestasi ja mahdollisesta matkapuhelinnumerostasi, jotta voimme varmistaa, että saamme uutiskirjeet toimitettua sinulle.
Käsittelyperusteet on määritelty EU:n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, f.

EU on tehnyt julkaisun tietojenkäsittelyn menettelytavoista, joka tunnetaan nimellä GDPR. Se sisältää tietojen käsittelyä, säilytystä ja suojaamista koskevista säännöksiä, EU:n komission ohjeiden mukaan.

3. MAINOSTAMINEN

Tämä sivusto käyttää seuraavia mainossivustoja:

Google Display -sivusto
Facebook

4. EVÄSTEET

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi nettisivuja selatessasi. Ne on suunniteltu tallentamaan olennaista tietoa esimerkiksi ostoskorisi tuotteista silloin, kun ostat jotain verkossa. Ne auttavat käyttäjää muistamaan aiemmin verkkosivuillamme tekemiään selailuja ja niissä käytettyjä tietoja. Meidän evästeemme eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tietojasi eivätkä ne sisällä viruksia.

Täältä voit poistaa tai estää evästeet http://minecookies.org/cookiehandtering

Evästeidemme tarkoitus on teknisesti muistaa käyttämäsi asetukset. Käytämme niitä pääasiassa sivuston käytön tilastointiin, jotta tiedämme paljonko sivustollamme vieraillaan ja voidaksemme dokumentoida sen mainostajille. Mainoksia kohdennamme, jotta käyttäjät saavat itselleen sopivimmat tarjoukset ja jotta tiedämme, miten usein sama mainos näytetään.

Katso automaattinen evästeiden yhteenveto.

Sivusto käyttää Google Analyticsin evästeitä sivuston käytön mittaamiseen.
Voit poistaa Google Analyticsin evästeet käytöstä täällä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5. HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Tietoja voidaan antaa ulkopuolisille yhteistyötahoillemme, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Käytämme ulkopuolisia yhteistyötahoja esimerkiksi tietotekniikkajärjestelmiemme ylläpitoon ja parantaaksemme Banknorden.com-sivustoa, uutiskirjeisiin ja kohdennettuun markkinointiin, mukaan lukien uudelleenkohdentaminen, esimerkiksi sinun arviointiisi yrityksestämme ja tuotteistamme. Nämä yhteistyötahot ovat ovat tietotekniikkayrityksiä, jotka toimivat ohjeidemme mukaan ja jonka tiedonkäsittelyprosessia me kontrolloimme. Nämä tiedot ovat luottamuksellisia ja yhteistyötahomme eivät saa käyttää tietoja muuhun kuin mitä sopimuksiimme on kirjattu. Meillä on kirjalliset tietojenkäsittelysopimukset kaikkien niiden tietotekniikkayritysten kanssa, jotka käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietoja puolestamme.

Jotkut näistä tiedontuottajista, kuten Google Analytics v / Google, LLC ja Facebook Inc. sijaitsevat Yhdysvaltoissa. Tarvittavat vakuudet tiedonsiirtoon Yhdysvaltoihin varmistetaan EU:n ja USA:n välisellä tietojenkäsittelysertfikaatilla. Yksityisyyssuoja, vrt. EU: n henkilötietojen säännöt. 45. Käytämme myös muita EU:n ulkopuolisia tietolähteitä, joihin sovelletaan aina voimassa olevia siirtovakuuksia.

Googlen LLC-sertifikaatin kopio löytyy täältä. https://policies.google.com/privacy/frameworks

Facebook Inc: n sertifikaatin kopio löytyy täältä. https://da-dk.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy

6. OIKEUTESI

Oikeus tietojen pyytämiseen – Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoja muun muassa siitä, mitä tietoja meille on sinusta rekisteröity, mikä on rekisteröinnin tarkoitus, mistä tiedot ovat peräisin ja kenelle ne on luovutettu.

Oikeus saada kopio tiedoista – Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Jos haluat kopion henkilötiedoistasi, lähetä kirjallinen pyyntö osoitteeseen [email protected] Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen oikaisuun – Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot. Jos huomaat, että tiedoistasi löytyy virheitä, ota meihin yhteyttä kirjallisesti, jotta saamme tiedot korjattua. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen poistamiseen – Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus poistaa kaikki tai osa henkilökohtaisista tiedoistasi, esimerkiksi jos peruutat suostumuksesi ja meillä ei ole oikeutta tietojesi käsittelyyn jatkossa. Sikäli kun tietojesi rekisteröinti on välttämätöntä, esimerkiksi jotta voimme noudattaa oikeudellisia velvoitteita tai lakisääteisiä vaatimuksia, meidän ei tarvitse poistaa henkilötietojasi. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen rekisteröinnin rajoittamiseen – Tietyissä tapauksissa voit rajoittaa pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi, esimerkiksi jos olet sitä mieltä, että tiedot ovat virheellisiä.

Oikeus tiedonsiirtoon – Joissakin tapauksissa sinulla voi olla oikeus saada luovuttamiasi henkilökohtaisia ​​tietoja koneellisessa muodossa ja siirtää ne toiselle tietokoneelle.

Oikeus oikaisupyyntöön – Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilökohtaisten tietojesi käyttö suoramarkkinoinnissa, mukaan lukien suoramarkkinointiin kuuluva profilointi. Jos et halua, että käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi suoramarkkinointiin ja profilointiin, poista evästeet, kuten kohdassa 5 on mainittu.

Oikeus suostumuksen peruuttamiseen – Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelystä, mukaan lukien uutiskirjeiden lähettäminen.

7. HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN

Banknorden.com:n käytössä 2 §: n nojalla kerätyt tiedot poistetaan Banknorden.comin evästeiden tietosuojakäytännön mukaisesti. Banknorden.com-evästeet poistetaan vuoden kuluttua viimeisestä sivustolla vierailustasi. Kolmansien osapuolien evästeiden poistoajat vaihtelevat ja ne on lueteltu Banknorden.comin evästeiden tietosuojakäytännöissä, joissa on myös lisää tietoa evästeiden poistamisesta. 
Jos peruutat uutiskirjeesi, rekisteröityessäsi tallennetut tiedot poistetaan, ellei meillä ole muuta perustetta tietojen käsittelyyn.

8. TURVALLISUUSOlemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja hallinnolliset turvatoimet henkilöstön osalta, mitä tulee henkilötietojen laittomaan hävittämiseen, menettämiseen, muuttamiseen tai väärinkäytöksiin. Vain niillä työntekijöillä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi, joille se on työnsä vuoksi välttämätöntä.

9. YHTEYSTIEDOT

MediaMejor SL, CIF B-93588986 rekisteröi Banknorden.com:n kautta kerätyt henkilötiedot.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat käyttää yhtä tai useampaa oikeuttasi, ota yhteyttä:

MediaMejor SL
Banknorden.com
Avda. Ramón y Cajal 5
Edificio Beroe 1 Oficina 6
29640 Fuengirola Malaga
Spain


Sähköposti: [email protected]

10. MUUTOKSET HENKILÖTIETOKÄYTÄNNÖISSÄ

Jos teemme muutoksia Henkilötietokäytäntöihimme, saat siitä tiedon, kun seuraavan kerran vierailet Banknorden.com -sivustolla.

11. VERSIO

Tämä on Banknorden.comin henkilötietosuojakäytännön versio, joka on päivätty 21. toukokuuta 2018.

Arvioi tämä:
[Total: 0   Average: 0/5]