Tietosuoja

/Tietosuoja
Tietosuoja2018-09-12T17:07:45+00:00

Tietosuoja

1. YLEISTÄ

Tämä tietosuojakäytäntö (“Yksityisyydensuoja”) kertoo, miten Seofy ApS kerää ja käsittelee tietoja sinusta ja miten sitä käytetään. Henkilötietojen käytäntö koskee henkilökohtaisia tietoja, jotka toimitat meille Banknorden.com-sivustossa kohdistetun mainonnan yhteydessä. Seofy ApS on henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Kaikki Banknorden.com-tiedustelut voi tehdä kohdassa 9 lueteltujen yhteystietojen kautta.

2. MITÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA KERÄÄMME, MIHIN TARKOITUKSEEN JA MITKÄ OVAT OIKEUDELLISET PERUSTEET SILLE, MITEN NIITÄ KÄYTÄMME

Kun käyt Banknorden.comiin sivuilla, keräämme automaattisesti tietoa sinusta ja Banknorden.com -palvelun käytöstäsi, esimerkiksi mitä selainta käytät, millä hakusanoilla käytät Banknorden.com-palvelua, mikä on IP-osoitteesi, mukaan lukien verkon sijainti sekä tietoja tietokoneestasi. Lisäksi Banknorden.com tallentaa evästeitä tavalla, jota säännellään evästeiden käytön yksityisyyskäytännöissä.

Henkilökohtaisia ​​tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, emmekä koskaan kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, ellet ole antanut siihen lupaa rekisteröitymällä, osallistumalla tutkimukseen jne. Tällöin kerätään tietoja nimestä, sähköpostista, matkapuhelimesta, iästä ja halutusta summasta lainaa.

Henkilötietojasi käytetään ostoksesi tai käyttämäsi palvelun loppuun suorittamiseksi. Tietoja käytetään myös saadaksemme enemmän tietoa sinusta ja muista sivuston käyttäjistä. Tämä käyttö voi sisältää tutkimuksia ja analyysejä, joiden tarkoituksena on parantaa tuotteitamme, palveluitamme ja teknologioitamme, kuin myös näyttääksemme sinua kiinnostavaa sisältöä ja mainoksia.

Tavoitteemme on optimoida käyttäjäkokemuksia Banknorden.com -palvelussa sekä kohdentaa markkinointia, mukaan lukien edelleenkohdennus esim. Facebookissa ja Googlessa. Tämä tietojenkäsittely on välttämätöntä, jotta voimme parantaa Banknorden.com-sivustoa sekä näyttää sinulle ajankohtaisia tarjouksia. Henkilötietojen käsittelyperusteet on määritelty EU: n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, f.

Tavoitteemme on, että voimme tarjota sinulle kilpailukykyisiä ​​lainatarjouksia määrittämiesi kriteerien mukaan ja ottaa sinuun yhteyttä lainaasi liittyvissä asioissa.

Henkilötietojen käsittelyperusteet on määritelty EU:n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, b, c ja f.
Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme tietoja nimestä, sähköpostiosoitteestasi ja mahdollisesta matkapuhelinnumerostasi, jotta voimme varmistaa, että saamme uutiskirjeet toimitettua sinulle.
Käsittelyperusteet on määritelty EU:n henkilötietolain 6. artiklan kohdassa 1, f.

EU on tehnyt julkaisun tietojenkäsittelyn menettelytavoista, joka tunnetaan nimellä GDPR. Se sisältää tietojen käsittelyä, säilytystä ja suojaamista koskevista säännöksiä, EU:n komission ohjeiden mukaan.

3. MAINOSTAMINEN

Tämä sivusto käyttää seuraavia mainossivustoja:

Google Display -sivusto
Facebook

4. EVÄSTEET

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi nettisivuja selatessasi. Ne on suunniteltu tallentamaan olennaista tietoa esimerkiksi ostoskorisi tuotteista silloin, kun ostat jotain verkossa. Ne auttavat käyttäjää muistamaan aiemmin verkkosivuillamme tekemiään selailuja ja niissä käytettyjä tietoja. Meidän evästeemme eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tietojasi eivätkä ne sisällä viruksia.

Täältä voit poistaa tai estää evästeet http://minecookies.org/cookiehandtering

Evästeidemme tarkoitus on teknisesti muistaa käyttämäsi asetukset. Käytämme niitä pääasiassa sivuston käytön tilastointiin, jotta tiedämme paljonko sivustollamme vieraillaan ja voidaksemme dokumentoida sen mainostajille. Mainoksia kohdennamme, jotta käyttäjät saavat itselleen sopivimmat tarjoukset ja jotta tiedämme, miten usein sama mainos näytetään.

Katso automaattinen evästeiden yhteenveto.

Sivusto käyttää Google Analyticsin evästeitä sivuston käytön mittaamiseen.
Voit poistaa Google Analyticsin evästeet käytöstä täällä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5. HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Tietoja voidaan antaa ulkopuolisille yhteistyötahoillemme, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Käytämme ulkopuolisia yhteistyötahoja esimerkiksi tietotekniikkajärjestelmiemme ylläpitoon ja parantaaksemme Banknorden.com-sivustoa, uutiskirjeisiin ja kohdennettuun markkinointiin, mukaan lukien uudelleenkohdentaminen, esimerkiksi sinun arviointiisi yrityksestämme ja tuotteistamme. Nämä yhteistyötahot ovat ovat tietotekniikkayrityksiä, jotka toimivat ohjeidemme mukaan ja jonka tiedonkäsittelyprosessia me kontrolloimme. Nämä tiedot ovat luottamuksellisia ja yhteistyötahomme eivät saa käyttää tietoja muuhun kuin mitä sopimuksiimme on kirjattu. Meillä on kirjalliset tietojenkäsittelysopimukset kaikkien niiden tietotekniikkayritysten kanssa, jotka käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietoja puolestamme.

Jotkut näistä tiedontuottajista, kuten Google Analytics v / Google, LLC ja Facebook Inc. sijaitsevat Yhdysvaltoissa. Tarvittavat vakuudet tiedonsiirtoon Yhdysvaltoihin varmistetaan EU:n ja USA:n välisellä tietojenkäsittelysertfikaatilla. Yksityisyyssuoja, vrt. EU: n henkilötietojen säännöt. 45. Käytämme myös muita EU:n ulkopuolisia tietolähteitä, joihin sovelletaan aina voimassa olevia siirtovakuuksia.

Googlen LLC-sertifikaatin kopio löytyy täältä. https://policies.google.com/privacy/frameworks

Facebook Inc: n sertifikaatin kopio löytyy täältä. https://da-dk.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy

6. OIKEUTESI

Oikeus tietojen pyytämiseen – Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoja muun muassa siitä, mitä tietoja meille on sinusta rekisteröity, mikä on rekisteröinnin tarkoitus, mistä tiedot ovat peräisin ja kenelle ne on luovutettu.

Oikeus saada kopio tiedoista – Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Jos haluat kopion henkilötiedoistasi, lähetä kirjallinen pyyntö osoitteeseen persondata@seofy.dk. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen oikaisuun – Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot. Jos huomaat, että tiedoistasi löytyy virheitä, ota meihin yhteyttä kirjallisesti, jotta saamme tiedot korjattua. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen poistamiseen – Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus poistaa kaikki tai osa henkilökohtaisista tiedoistasi, esimerkiksi jos peruutat suostumuksesi ja meillä ei ole oikeutta tietojesi käsittelyyn jatkossa. Sikäli kun tietojesi rekisteröinti on välttämätöntä, esimerkiksi jotta voimme noudattaa oikeudellisia velvoitteita tai lakisääteisiä vaatimuksia, meidän ei tarvitse poistaa henkilötietojasi. Sinua pyydetään tällöin todistamaan henkilöllisyytesi.

Oikeus tietojen rekisteröinnin rajoittamiseen – Tietyissä tapauksissa voit rajoittaa pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi, esimerkiksi jos olet sitä mieltä, että tiedot ovat virheellisiä.

Oikeus tiedonsiirtoon – Joissakin tapauksissa sinulla voi olla oikeus saada luovuttamiasi henkilökohtaisia ​​tietoja koneellisessa muodossa ja siirtää ne toiselle tietokoneelle.

Oikeus oikaisupyyntöön – Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilökohtaisten tietojesi käyttö suoramarkkinoinnissa, mukaan lukien suoramarkkinointiin kuuluva profilointi. Jos et halua, että käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi suoramarkkinointiin ja profilointiin, poista evästeet, kuten kohdassa 5 on mainittu.

Oikeus suostumuksen peruuttamiseen – Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelystä, mukaan lukien uutiskirjeiden lähettäminen.

7. HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN

Banknorden.com:n käytössä 2 §: n nojalla kerätyt tiedot poistetaan Banknorden.comin evästeiden tietosuojakäytännön mukaisesti. Banknorden.com-evästeet poistetaan vuoden kuluttua viimeisestä sivustolla vierailustasi. Kolmansien osapuolien evästeiden poistoajat vaihtelevat ja ne on lueteltu Banknorden.comin evästeiden tietosuojakäytännöissä, joissa on myös lisää tietoa evästeiden poistamisesta. 
Jos peruutat uutiskirjeesi, rekisteröityessäsi tallennetut tiedot poistetaan, ellei meillä ole muuta perustetta tietojen käsittelyyn.

8. TURVALLISUUSOlemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja hallinnolliset turvatoimet henkilöstön osalta, mitä tulee henkilötietojen laittomaan hävittämiseen, menettämiseen, muuttamiseen tai väärinkäytöksiin. Vain niillä työntekijöillä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi, joille se on työnsä vuoksi välttämätöntä.

9. YHTEYSTIEDOT

Seofy Aps, cvr. 38069187 rekisteröi Banknorden.com:n kautta kerätyt henkilötiedot.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat käyttää yhtä tai useampaa oikeuttasi, ota yhteyttä:

Seofy Aps
Banknorden.com
Tjørnestræde 9
DK-7100 Vejle

Puhelin: 65 74 07 80
Sähköposti: persondata@seofy.dk

10. MUUTOKSET HENKILÖTIETOKÄYTÄNNÖISSÄ

Jos teemme muutoksia Henkilötietokäytäntöihimme, saat siitä tiedon, kun seuraavan kerran vierailet Banknorden.com -sivustolla.

11. VERSIO

Tämä on Banknorden.comin henkilötietosuojakäytännön versio, joka on päivätty 21. toukokuuta 2018.

[Total: 0    Average: 0/5]