Pikavippi työttömälle

Pikavippi työttömälle miten? Voiko työtön saada lainaa? KYLLÄ! Sinulla ei siis tarvitse olla palkkatuloja saadaksesi lainaa. Mistä sen saa nopeasti ja helposti?


 

Päivitetty 30.04.2024
FI - AXO Finans
★★★★★
Lainaa 2 000 - 60 000 eur
Maksuaika 12 - 180 kk.
Minimi ikä 18 v
  • Et sitoudu mihinkään

  • Se ei maksa sinulle mitään

  • Saat parhaan tarjouksen

FI - Uscore
★★★★★
Lainaa 100 - 500.000 eur
Maksuaika 1 - 180 kk.
Minimi ikä 18 v
  • Tarkista luottopisteesi - ilmaiseksi

  • Hallitse lainojasi ja luottojasi

  • Ilmainen jäsenyys

FI - Zmarta
★★★★
Lainaa 1000 - 60000 eur
Maksuaika 1 - 15 kk.
Minimi ikä 18 v
Korko 4,99 - 50,5 %
  • Nopea, maksuton, luotettava

  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti

  • Hakeminen vie vain 2 minuuttia

FI - VertaaEnsin
★★★★
Lainaa 500 - 60000 eur
Maksuaika 6 - 180 kk.
Minimi ikä 18 v
  • Yhdistä lainasi päivässä

  • Löydä edullisin 500 - 50 000 € laina

  • Yhdellä hakemuksella jopa 23 pankin tarjoukset

FI - Sortter.fi
★★★★
Lainaa 1.000 - 60.000 eur
Maksuaika 12 - 180 kk.
Minimi ikä 20 v
  • Parhaan koron takuu lainoille

  • Et sitoudu mihinkään

  • 100 % suomalainen palvelu

FI - Rahoitu.fi
★★★★
Lainaa 1.000 - 60.000 eur
Maksuaika 12 - 180 kk.
Minimi ikä 18 v
  • Ilman lisäkustannuksia

  • Varmista juuri sinulle paras laina

  • Yhdistä lainat ja säästä korkokuluissa

FI - Freedom Rahoitus
★★★★
Lainaa 1000 - 60000 eur
Maksuaika 12 - 180 kk.
Minimi ikä 20 v
Korko 4.41 - 20.00 %
  • Korko alkaen 4,5 %

  • Et tarvitse vakuuksia lainalle

  • Hae lainaa – saat vastauksen nopeasti

FI - Rahalaitos.fi
★★★★
Lainaa 500 - 70000 eur
Maksuaika 12 - 180 kk.
Minimi ikä 20 v
Korko 10,4 - 10,4 %
  • Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

  • Nopeasti ja ilmaiseksi

  • Ei piilotettuja kuluja

FI - Lainamaailma
★★★★
Lainaa 500 - 70000 eur
Maksuaika 1 - 180 kk.
Minimi ikä 20 v
Korko 10,91 %
  • Kilpailutamme lainan yli 25 pankin kesken

  • Lainan kilpailutus - me teemme siitä helppoa!

  • Laina tilillesi 3 minuutissa

FI - Lainasto
★★★★
Lainaa 100 - 3000 eur
Maksuaika 3 - 34 kk.
Minimi ikä 18 v
Korko 5 - 5 %
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja

  • Turvallinen ja nopea lainahakemus

  • Saat lainapäätöksen heti

  • Halutessasi rahat heti tilille

FI - Etua
★★★★
Lainaa 500 - 60 000 eur
Maksuaika 1 - 216 kk.
Minimi ikä 18 v
Korko 30 %
  • Ilmainen hakemus

  • Rahat nopeasti tilillä

  • Kotimainen ja puolueeton

  • Vertaile korot ja hae netistä

FI - Omalaina
★★★★
Lainaa 100 - 60000 eur
Maksuaika 12 - 180 kk.
Minimi ikä 18 v
  • Lainapäätös heti

  • Useita lainatarjouksia

  • 100% suomalainen

  • Lainapäätös heti 24/7

 

VAIHE 1

VAIHE 1

Valitse tarpeitasi vastaava laina ja napsauta vihreää painiketta "HAE LAINAA"

VAIHE 2

VAIHE 2

Sinut ohjataan lainan tarjoajaan, jossa sinun on täytettävä lainauslomake

VAIHE 3

VAIHE 3

Saat vastauksen 2 minuutissa ja rahat talletetaan suoraan tilillesi

Pikavippi työttömälle mistä? Myös työtön voi tarvita lainaa. Rahoituslaitokset eivät usein myönnä työttömälle kovin suurta lainaa, mutta pikavippi työttömälle on silti mahdollista hakea netistä. Lainan määrä on kiinni maksukyvystä ja takaisinmaksuajasta, se voi olla esimerkiksi joitakin tuhansia euroja. Myös korko ja muut lainan kulut pitää ottaa huomioon.

Maksukyvyllä tarkoitetaan sitä summaa, jolla pystyy maksamaan lainan lyhennystä kuukaudessa. Yleensä arvioidaan, että nettotuloista pitää jäädä kaikkien lainojen jälkeen noin puolet muihin menoihin, kuten vuokraan tai vastikkeeseen, sähkö- ja puhelinlaskuun, ruokaan ja vaatteisiin, vakuutuksiin ja vapaa-ajan menoihin. Pikavippi työttömälle on siis enemmän kiinni maksukyvystä kuin pelkistä tuloista eli myös pakolliset menot vaikuttavat siihen, miten lainaa pystyy maksamaan takaisin.

Pikavippi työttömälle

Vakuudetonta pikavippiä hakiessa ei tarvitse perustella, mihin sen tarvitsee, pikavippi työttömälle on mahdollista hakea mihin tahansa kulutukseen. Aivan kuten työssä käyväkin, työtön voi tarvita rahaa useammastakin syystä. Koskaan ei tiedä milloin matti yllättää kukkaron, on sitten rahan tarve arkeen tai juhlaan, kodin hankintoihin tai vaikkapa lomamatkaan. Esimerkiksi pesukone hajoaa ja pyykit pitää pestä, vaikka onkin työtön. Tai sitten olet vain lomamatkan tarpeessa. Siihenkin sinulla on oikeus myös työttömänä. Lainan voi käyttää mihin ikinä haluat. Pikavippi työttömälle on siis mahdollista!

Pikavippi työttömälle heti

Pikavippi työttömälle heti? Pikavipin voi saada tililleen minuuteissa, viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Pikavippi työttömälle kannattaa hakea lainojen vertailupalvelun, kuten BANKNORDENin kautta, jolloin pystyt yhdellä hakemuksella saamaan lainatarjouksen usealta eri rahoitusyhtiöltä. Hakukoneemme hakee sinulle parhaimmat vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivamman ja edullisimman vaihtoehdon. Hakeminen ei maksa mitään eikä sido sinua lainan ottamiseen. Kannattaa vertailla eri lainanantajien ehtoja ja kuluja, niissä on paljonkin eroja. Lainoissa ilmoitetaan nimellinen korko sekä todellinen vuosikorko. Nimellinen korko on se, joka lainasummasta veloitetaan korkoa. Todellinen vuosikorko on lainojen vertailuun kehitetty tunnusluku, jolla on helpompi vertailla eri lainatarjousten kustannuksia. Todelliseen vuosikorkoon sisältyvät nimellisen koron lisäksi muutkin lainan ottamiseen liittyvät kulut, kuten esimerkiksi avausmaksu ja kuukausittaiset lainanhoitokulut.

Pikavippi työttömälle heti onnistuu helposti netissä, tarvitset vain suomalaisen puhelinnumeron ja nettipankin tunnukset. Lisäksi sinulla pitää olla osoite Suomessa. Et tarvitse passia tai muuta henkilöllisyystodistusta, pankkitunnuksilla pystyt todistamaan henkilöllisyytesi ja allekirjoittamaan lainasopimuksesi sähköisesti. Sinun ei myöskään tarvitse olla Suomen kansalainen, riittää kun sinulla on suomalainen henkilöllisyystunnus ja oleskelulupa.

Muita ehtoja lainaan on täysi-ikäisyys, joillakin luotonantajilla ikäraja luoton myöntämiseen on 18 vuotta tai enemmän, jopa 23 vuotta. Yläikäraja lainan saamiseen on usein 75 vuotta, joten myös eläkeläisenä lainaa on siis mahdollista saada. Vakuudeton pikavippi työttömälle onnistuu hakea mihin aikaan vuorokaudesta tahansa mukavasti kotonasi tai matkalla maailmalla, kunhan sinulla on netti käytössäsi ja pankkitunnukset mukanasi.

Pikavippi työttömälle ilman vakuuksia

Pikavippi työttömälle ilman vakuuksia? Et tarvitse takaajaa etkä vakuutta lainaan, kuten asuntoa tai kesämökkiä. Jos luottotietosi ovat kunnossa, onnistuu pikavippi työttömälle helpostikin. Jos lainan saatuasi hoidat kuukausilyhennyksesi ajallaan, sinulla on myös mahdollista korottaa lainasummaa. Voit myös sopia maksuvapaita kuukausia lainaasi. Pikavippi työttömälle onnistuu siis kätevästi juuri sinulle. Pikavippien historia ei ole pitkä, Suomen markkinoille vakuudettomat lainat tulivat vuonna 2005. Aiemmin vakuudetonta lainaa eli kulutusluottoa oli saanut vain pankeista. Aluksi pikavipit olivat pieniä ja lyhyelle ajalle.

Vuonna 2009 kiellettiin pikavippien antaminen yöllä. Hakemuksen voi tehdä ja päätöksen saada mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta rahaa ei saanut siirtää asiakkaan tilille ilta klo 23 jälkeen aamuun klo 7 asti. Viikonloppuja koskevat samat kellonaikasäädökset, mutta lainan saaminen tilille on kiinni myös rahoitusyhtiön asiakaspalvelun aukioloajoista. Lainanantajalla pitää myös olla tili samassa pankissa kuin sinulla, että raha siirtyy viikonloppuna heti.

Vuonna 2013 määrättiin korkokatto alle 2000 euron lainoihin. Niissä todellinen vuosikorko voi olla korkeintaan viitekorko + 50 prosenttia. Tällöin moni pikavippifirma katosi markkinoilta. Useat rahoitusyhtiöt myös muuttivat lainatarjontaansa. Lainaa sai suurempia summia ja niitä tarjottiin pidemmälle maksuajalle. Tarjolle tuli myös joustavia lainoja, joissa lainan ottajalle tarjottiin lainaan limiitti. Lainaa pystyi nostamaan myös limiittiä pienemmän summan. Koska luottopäätös on jo annettu aiemmin, rahaa pystyy siirtämään limiitistä tililleen mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Näitä joustavia luottoja ei korkokatto koske, joten korko ja kulut voivat olla huomattavasti korkeammat. Siksi näissäkin lainoissa todellisen vuosikoron vertailu kannattaa. Tilastotietoa euroalueen rahalaitosten koroista löytyy muun muassa Euroopan keskuspankin sivuilta. Pikavippi työttömälle ilman vakuuksia tarjontaa löytyy netistä eri lainanantajien vertailupalveluista ja yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksen useammasta eri rahoitusyhtiöstä.

Pikavippi työttömälle ilman luottotietoja

Pikavippi työttömälle ilman luottotietoja? Jos olet työtön ja sinulla on maksuhäiriömerkintä luottotietorekisterissä, niin pikavippi työttömälle on hieman vaikeampi saada, muttei silti mahdotonta. Luottotietoihin tulee suoraan maksuhäiriömerkintä, jos luottokorttilaskusi tai osamaksusi lyhennys on myöhässä yli kaksi kuukautta. Maksuhäiriömerkinnän voi saada myös siten, että myöhästyneet maksut ovat perinnästä siirtyneet käräjäoikeuteen. Kun saat haasteen, sinulla on kaksi viikkoa aikaa maksaa maksu tai kiistää se aiheettomana. Muussa tapauksessa käräjäoikeus julistaa yksipuolisen tuomion, josta seuraa merkintä luottorekisteriin.

Tästä maksut yleensä siirtyvät ulosottoon. Suoraan ulosottokelpoiset maksut, kuten joukkoliikenteen tarkastusmaksut, lakisääteiset vakuutusmaksut ja verot, menevät ilman käräjäoikeuden tuomiota suoraan ulosottoon. Näin ollen vaikka maksusi olisivatkin ulosotossa, sinulla ei silti välttämättä ole maksuhäiriömerkintää. Luottotietoyhtiöistä, joita Suomessa ovat Suomen Asiakastieto Oy ja Bisnode Finland Oy, voi aina tarkistaa asian, kerran vuodessa maksutta.

Pelkkä maksuhäiriö jo sinällään vaikeuttaa lainan saamista. Merkintä pysyy rekisterissä kahdesta neljään vuoteen. Monella rahoitusyhtiöllä ehdoissa lukee suoraan, että luottoa ei myönnetä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Kaikilla näin ei kuitenkaan ole. Pienempiä summia ovat aina helpompi saada. Niissä ei välttämättä edes kysytä tuloja tai todistuksia niistä. Lainaa pystyy hakemaan jopa tekstiviestillä. Pikavippi työttömälle ilman luottotietoja haku kannattaa aloittaa vertailemalla eri rahoitusyhtiöiden ehtoja.

Hakemus kannattaa laittaa yhtiöihin, joiden ehdoissa ei suoraan lue, että maksuhäiriöitä ei saa olla. Netistä löytyy myös tilastoja esimerkiksi siitä, millä rahoitusyhtiöillä on eniten hyväksyttyjä lainapäätöksiä. Jos vakuudeton pikavippi työttömälle ilman luottotietoja ei onnistu, on myös mahdollista hakea Takuusäätiöltä takausta lainaan. Tällöin lainoja saa yhteensä olla korkeintään 34.000 euroa. Pankki ei silti ole velvollinen myöntämään lainaa, vaikka takauksen lainaan saisikin.

Pikavippi työttömälle edullisesti

Pikavippi työttömälle edullisesti? Kyllä, sekin onnistuu. Jos tarvitset esimerkiksi vain pienen summan lyhyelle ajalle, vaikkapa 200 euroa kuukaudeksi, voit saada sen uutena asiakkaana ilman korkoa ja kuluja. Maksat vain saman summan 200 euroa kuukauden kuluttua takaisin eli todellinen vuosikorko on nolla prosenttia. Mutta miksi joku lainaisi rahaa ilmaiseksi? Rahoitusyhtiöt hankkivat useimmiten tällä tavalla uusia asiakkaita, joille näitä lainoja yleensä tarjotaankin. Kun luotto on myönnetty, on asiakkaan helppo ottaa ja saada lisää lainaa.

Tällöin lainasta kuitenkin veloitetaan myös korkoa ja kuluja. Näissä ilmaisissa ensilainoissa on usein myös ehtona, että jos takaisinmaksu myöhästyy päivänkin, korko ja kulut veloitetaan koko laina-ajalta. Siksi kannattaa myös näissä verrata korkoja ja kuluja, koska aina voi sattua, että takaisinmaksu myöhästyy syystä tai toisesta ja pikavippi työttömälle tuleekin kalliimmaksi kuin alun perin oli tarkoitus.

Näitä korottomia ja kuluttomia lainoja voi tietysti myös ottaa isommankin summan, jopa 3000 euroa. Esimerkiksi jos tietää, että rahaa on tulossa vaikkapa veronpalautuksena, mutta rahaa tarvitaan heti. Tämän edullisemmaksi pikavippi työttömälle ei voi enää tulla, jos sen vain pystyy ajallaan maksamaan takaisin. Pikavippi työttömälle kannattaa hakea vertailupalvelujen kautta ja kilpailuttaa yhdellä hakemuksella samalla useampi lainatarjous. Pikavippi työttömälle edullisesti 0 prosentin korolla ja kuluitta onnistuu siis helposti netissä.

Pikavippi työttömälle miten

Pikavippi työttömälle miten? Elämässä sattuu ja tapahtuu. Aina kaikkeen ei voi etukäteen varautua. Luottoa harkitessa kannattaa ensin miettiä, paljonko lainaa tarvitsee. Sen jälkeen on hyvä laskea, mikä on oma maksukyky. Minkä verran on tuloja ja menoja kuukaudessa. Kannattaa muistaa myös esimerkiksi neljännesvuosittain veloitettavat laskut. Tällaisia voivat olla esimerkiksi vakuutusmaksut.

Kun tietää, paljonko pystyy lainaa maksamaan takaisin kuukausittain, on helpompi vertailla eri lainavaihtoehtoja. Lainojen vertailussa kannattaa ottaa huomioon todellisen vuosikoron lisäksi takaisinmaksuaika ja sen vaikutus kuukausilyhennyksen suuruuteen. Myös siinä, mitä pikavippi työttömälle kaiken kaikkiaan tulee maksamaan, voi olla suuria eroja. Lainan kokonaissumma voi helposti olla moninkertainen alkuperäiseen lainasummaan verrattuna.

Netistä löytyy lainantarjoajien lisäksi myös lainalaskureita, joilla on helppo verrata, mitä  saman lainasumman kuukausierä tulisi olemaan, kun todellinen vuosikorko ja takaisinmaksuaika muuttuvat. Yllättävän pieni ero koroissa voi tehdä kuukausilyhennyksessä paljonkin euroissa. Kuten myös takaisinmaksuajan pituus. Lyhyemmissä lainoissa todellisessa vuosikorossa voi olla suuriakin eroja, jos avausmaksu tai lainan nostopalkkio on suuri. Pidemmällä takaisinmaksuajalla tämän kertaluonteisen kulun vaikutus kuukausimaksuun pienenee.

Pikavippi työttömälle miten se onnistuu käytännössä? Kun sopiva lainojen vertailupalvelu on löytynyt, täytät vain hakemuksen netissä. Saat alustavat lainatarjoukset hetkessä ja voit vertailla niitä. Löydettyäsi sopivan tarjouksen, niin mikäli liitteitä ei vaadita, sinun pitää vain kirjautua lainantarjoajan linkistä sisään pankkitunnuksillasi. Luettuasi ja hyväksyttyäsi lainaehdot, klikkaat kohtaa hyväksy ja vahvistat allekirjoituksen pankkitunnuksillasi. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä minuuteissa. Pikavippi työttömälle laina on tililläsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Pikavippi työttömälle helposti

Pikavippi työttömälle helposti? Ennen piti mennä pankkiin lainaneuvotteluun. Nykyään ei tarvitse edes nähdä pankkineitiä. Pikavippi työttömälle onnistuu hakea vaikka omassa sängyssä keskellä yötä. Kaikki lainantarjoajat eivät vaadi edes liitteitä, kuten esimerkiksi viimeeksi vahvistettua verotuspäätöstä. Jos työttömyysetuudesta vaaditaan päätös tai todiste etuuden maksatuksesta, yleensä puhelimella otettu kuva tietokoneen ruudulta riittää. Kun haet lainaa netistä ja olet täysi-ikäinen, tarvitset yleensä vain:

  • netin
  • älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen
  • suomalaisen verkkopankin tunnukset
  • suomalaisen puhelinnumeron
  • osoitteen Suomessa
  • kunnossa olevat luottotiedot

Pikavippi työttömälle helposti

 

Pikavippi työttömälle helposti on siis mahdollista, mutta kannattaa kuitenkin olla varovainen netistä löytyvien yksityishenkilöiden lainatarjousten kanssa. Kyseessä voi olla yritys kalastaa henkilötietojasi. Tiedoillasi voidaan nimillesi hakea lainaa jostakin muualta. Mikäli lainan saamiseen vaaditaan jokin maksu, on erittäin todennäköisesti kyseessä huijausyritys. Kaikki lainan nostamiseen liittyvät kulut sisältyvät aina luotettavien rahoitusyhtiöiden luottotarjouksien lainasummiin.

Pikavippi työttömälle nopeasti

Pikavippi työttömälle nopeasti onnistuu siis netissä helpoiten. Kannattaa myös tarkistaa, että olet hakenut kaikkia Kelan tukia. Esimerkiksi asumistukea saa jopa omistusasuntoon. Jos muut tuet on jo haettu ja rahat eivät riitä välttämättömiin menoihin, Kelasta voi vielä hakea harkinnanvaraista toimeentulotukea. Tukea ei makseta kuukausittain tilille, kuten asumistukea maksetaan niin kauan kuin olosuhteet eivät muutu, vaan toimeentulotuki on kertaluonteinen maksu, jota voi tarvittaessa hakea uudestaan. Myös toimeentulotukea voi hakea nykyään netin kautta. Joiltakin kunnilta on myös mahdollista saada sosiaalista luottoa. Tällainen laina on yleensä joitakin tuhansia, korkeintaan 10.000 euroa. Näissä lainoissa edellytetään, että hakija on pienituloinen ja vähävarainen, mutta kuitenkin maksukykyinen. Näissä luotoissa korko on yleensä edullinen.

Pikavippi työttömälle nopeasti on siis paljolti kiinni lainasummasta ja maksukyvystä. Lainaa saa ilmaisen korottoman ja kuluttoman uuden asiakkaan ensilainan lisäksi myös hyvinkin edullisella todellisella vuosikorolla. Kaikki kulut sisältävä todellinen vuosikorko voi olla jopa alle 5 prosenttia.

Yli 2000 euron vakuudettomien luottojen sekä joustoluottojen todellinen vuosikorko voi olla hyvinkin suuri, jopa satoja prosentteja, vaikka alle 2000 euron vakuudettomiin lainoihin onkin säädetty korkokatto 50 prosenttia + viitekorko. Tällä hetkellä viitekorko on poikkeuksellisesti miinuksella. Pikavippi työttömälle nopeasti siis onnistuu, mutta kannattaa kuitenkin paneutua asiaan ja vertailla lainojen korkoja ja kuluja, sillä niin voi säästää jopa tuhansia euroja.

Signe Hartikainen

Signe Hartikainen

Lainanottaja


Hyväksymme lainahakemuksen 2 minuutissa!

Annan auttaa sinua löytämään laina, joka vastaa tarpeitasi. Napsauta alla olevaa painiketta ja täytä lomake.